top of page
Search

KISAH SERAM IBU DAN ANAK GADIS MEMANCING


(UNTUK DENGAR MUZIK LATAR SAMBIL MEMBACA TAP "LISTEN IN BROWSER")


Assalamualikum kc.


Kc bole panggil saya ida. Saya harap kc bole baca kan pengalaman saya dgn ibu saya sangat memancing.


Kami sekeluarga suka sangat pergi memancing dan suatu hari kami sekeluarga pergi memancing di kawasan tuas kc. Di kawasan tuas ni kc ada terdapat sebuah yatch club yang bernama raffles yatch club dan disitu ada hotel jugak tapi waktu itu kami tidak menginap di hotel itu cuma kami memancing di jeti nya aja sebab adik lelaki saya members kepada yatch club tersebut dan yatch club tak bole pancing begitu sahaja mesti members atau pun kita menginap di hotel saja yang dibenarkan memancing.

Jadi di pendek cerita mak saya ni nak sangat pergi ke toilet tapi kc kalau kita nak pergi toilet kita harus jalan di jeti yang panjang agak2 dalam 10min baru bole sampai toilet tu pun kalau orang muda yng jalan kalau orang tua lagi lah lambat kc nak sampai toilet. Jadi saya ckp dgn mak saya kita tunggu ranger lalu lah sebab kc kalau ranger lalu kita bole tumpang naik mereka punya buggy jadi cepat lah sikit nak sampai. Tapi waktu tu kita tunggu nak dekat 2 jam buggy tak lalu2 jadi mak saya cakap "MARI LAH KITA JALAN JE MAK DAH TAK TAHAN NI" ok lah kesian pulak nak suruh dia tahan lagi. Jadi saya cakap dengan suami saya yang saya nak pergi toilet dengan mak saya jadi kami dua beranak pun jalan ke arah toilet jadi kc depan toilet ada swimming pool tapi swimming pool itu lampu semua dah ditutup lah kc sebab dah jam 2am jadi bila sampai je depan swimming pool saya nampak ada susuk seorang perempuan yng berbaju putih rambut panjang duduk di bangku tapi badan belakang nya hadap ke saya jadi muka dia hadap ke pool jadi yng saya nampak dalam gelap bahagian belakang dia lah jadi saya bila ternampak je saya terus terdengar mak saya pekik kc mak saya panggil saya adik jadi yang dia pekik tu dia cakap


"ADIK!!! MAMA DAH TERKECING PAT SELUAR LAH!!!"


saya pusing saya tengok dah macam swimming pool lah pulak seluar mak saya ...saya pun terus ketawa kc pecah2 perut satu swimming pool tu suara saya ketawa dengan mak saya..saya bawak mak saya masuk toilet dari pada swimming pool sampai toilet menitis air kecing kc nasib baik lah malam takde orang lalu and dalam toilet ni bagus ada tempat shower ada hair dryer and sabun jadi saya tolong lah mak saya cuci seluar dia abih dia mandi lah kc lepas tu saya pakai hair dryer untuk kering kan seluar dia jadi saya bole lupa sekejap tentang perempuan yng duduk pat swimming pool tadi. Jadi lepas semua dah selesai bersih kan kami pun keluar dari toilet baru lah saya teringat ehk mana perempuan tadi ehk pegi tapi saat tu baru saya rasa bulu roma saya berdiri kc saya tak stop2 baca ayat kerusi dalam hati kc mak saya pegang tangan saya kuat kc saya rasa munkin mak saya nampak jugak lah apa yang saya nampak tadi.


Alhamdulillah takde apa2 pulak kena ganggu bila kami jln balik ke arah di mana kita memancing. Jadi sampai pagi kita balik rumah baru lah mak saya cerita kan apasal dia tak bole tahan nak terkencing mak saya cakap bila dia nampak je perempuan tu dia terus terkecing tak sempat nak tahan nafas tu yng terlepas saya terperanjat sebab saya cakap ehk mak pun nampak ke saya ingat mak tak nampak abih mak saya cakap kalau aku tak nampak tak lah aku sampai terkencing pat seluar. Saya rasa mahluk tu teperanjat ke dengar kita ketawa sebab dia belum ketawa kita dah ketawa kan dia dulu tapi cerita saya kadang2 bila diingatkan balik kc bole ketawa and seram pun ada . Tu jelah kisah saya kc dgn mak saya terima kasih kerana share kan pengalaman saya.


SELAMAT MALAM SERAM ......

394 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page